Quantumverstrengeling en synchroniciteit. Krachtvelden. Niet-lokaliteit.

Buitenzintuiglijke percepties. De verrassende eigenschappen van de kwantumfysica

Nouveau produit

Genre : Documents
264 pagina's. 55 illustraties Vaak gaat ons dagelijks leven gepaard met intuïties en voorgevoelens. Er zijn afleveringen van telepathie of andere sensaties van de ziel die gepaard gaan met het bestaan van mannen. Deze verschijnselen zijn niet zeldzaam en treffen iedereen. Sommige wetenschappers, met een meer open mentaliteit, wilden het onderwerp wetenschappelijk onder de aandacht brengen. Ze vroegen zich af of er een manier is om buitenzintuiglijke ervaringen te begrijpen zonder toevlucht...
 
Résumé
264 pagina's. 55 illustraties Vaak gaat ons dagelijks leven gepaard met intuïties en voorgevoelens. Er zijn afleveringen van telepathie of andere sensaties van de ziel die gepaard gaan met het bestaan van mannen. Deze verschijnselen zijn niet zeldzaam en treffen iedereen. Sommige wetenschappers, met een meer open mentaliteit, wilden het onderwerp wetenschappelijk onder de aandacht brengen. Ze vroegen zich af of er een manier is om buitenzintuiglijke ervaringen te begrijpen zonder toevlucht te nemen tot occultisme, mythologie of pseudo-religieuze filosofieën. Kwantumfysica biedt positieve antwoorden op deze vraag: het is nu zeker dat de elementaire deeltjes met elkaar verbonden zijn. Kwantumverstrengeling bevestigt dat in het niveau van de elementaire deeltjes "alles één is". In deze eenheid kunnen we een geest van het universum herkennen. Misschien Plato's Anima mundi. Misschien het Collectieve onbewuste van Carl Jung. Misschien Tao van oosterse filosofie. Of misschien een compleet nieuwe visie op de werkelijkheid, die het materiële en het psychische verenigt. De auteur, met de helderheid van een deskundige communicator, betrekt de lezer bij deze onderwerpen van reflectie.
 
Informations techniques
Date de publication : 06/07/2019
Livre de type : Numérique
Numérique Bookelis

Donnez votre avis

Quantumverstrengeling en synchroniciteit. Krachtvelden. Niet-lokaliteit.

Donnez votre avis

 
Commentaires (1)
26/09/2019

Quantumverstrengeling en synchroniciteit.

I have purchased this booklet. A fascinating topic. However, this book contains many language errors or translation errors. I also have some criticisms such as 1. The suggestion that quantum entanglement is the explanation for paranormal phenomena or synchronicity is in no way proven (or provable ...). 2. He also misses a few opportunities to score, for example, about junk DNA, building plans in nature and morphogenetic fields where he gives a good cross but then does not finish the story (so I think he did not understand the possible link at that point) .

  • Ce commentaire vous a-t-il été utile ?
  • (0) (0)

Les livres les plus vendus dans cette catégorie