En raison de l'afflux de commandes pour les fêtes, nous ne garantissons pas la livraison avant le 25 décembre pour les commandes qui seront passées après le 10 décembre. Merci de votre compréhension.

Živa himalajska mumija: misterij i tajne

Izvanzemaljska bića skrivenog svijeta

Nouveau produit

Genre : Education
Nismo li svi čuli ili čitali priču o 'mumijama' Egipta ili gledali a film snimljen s mumijama i bili šokirani barem jednom? Ali sigurno jesi nije čuo za živuću mumiju u dalekoj tajanstvenoj Himalaji, živuću mumija? Jedno od najljepših mjesta na svijetu su Himalaje. Iz Nanga Parbat na zapadu do Namcha Barwa na istoku, Himalaja pokriva an površine oko 2.400 km. Koji je bio središte privlačnosti za ljude od pamtivijeka. Stoljećima su ljubitelji prirode hrlili na Himalaje, tražeći...
 
Résumé
Nismo li svi čuli ili čitali priču o 'mumijama' Egipta ili gledali a film snimljen s mumijama i bili šokirani barem jednom? Ali sigurno jesi nije čuo za živuću mumiju u dalekoj tajanstvenoj Himalaji, živuću mumija? Jedno od najljepših mjesta na svijetu su Himalaje. Iz Nanga Parbat na zapadu do Namcha Barwa na istoku, Himalaja pokriva an površine oko 2.400 km. Koji je bio središte privlačnosti za ljude od pamtivijeka. Stoljećima su ljubitelji prirode hrlili na Himalaje, tražeći neopisive oblike istraživanja. Prevladavajući sve prepreke, ide se ovdje da se popnem na snježni vrh s namjerom da dosegnem najvišu razinu nečije fizičke i mentalne sposobnosti. I grupa ljudi odlazi iz obitelji i otići na Himalaju pronaći dublji smisao života. Himalaje su najmisterioznije mjesto na planetu. Jer u dijelu Himalaja tamo gdje ljudski otisci još nisu pronađeni, tamo su skriveni svi misterije koje se ne mogu objasniti intelektom. Iako misterije 'Yetija' i 'Rupkunda' došli su u javnost, takvih ima na stotine nepoznate misterije skrivene u Himalaji. Pročitajte više o njima izvanzemaljska bića skrivenog svijeta.
 
Informations techniques
Date de publication : 16/09/2022
Livre de type : Numérique
Numérique 979-10-359-5873-2 Bookelis

Donnez votre avis

Živa himalajska mumija: misterij i tajne

Donnez votre avis

 
Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.

30 autres produits dans la même catégorie :